De basis voor een goede folder, flyer en/of website gaat altijd gepaard met goed inhoudelijk materiaal: foto’s en teksten. Voor de teksten kunnen we u in contact brengen met tekstschrijvers, maar voor de fotografie kunnen we u direct helpen.

Archief
We beschikken over een uitgebreid assortiment stockfoto’s die rechtenvrij gebruikt kunnen worden. Daarnaast hebben we tevens veel eigen beeldmateriaal dat gebruikt kan worden.

Studiofotografie
In onze fotostudio kunnen we uw product of personeel uitstekend in beeld brengen. Het is tevens mogelijk om de studio op locatie op te bouwen indien dit door u gewenst is. Vraag naar de mogelijkheden

Reclamefotografie
Wilt u foto’s van uw bedrijfspand, activiteiten of personeel informeer dan eens naar de diverse mogelijkheden van reclamefotografie.
  Concertfotografie
Buiten onze reclame-activiteiten zijn we vanuit een hobby tevens thuisgeraakt in concertfotografie. Wilt u een evenement of optreden gefotografeerd hebben neem dan contact met ons op.

Portfolio
Via het menu kunt u onder het kopje ‘Portfolio’ diverse voorbeelden vinden van fotos’s die we reeds voor onze klanten maakten.

Meer info?
Mail uw vraag en/of opmerkingen naar info@regenmakers.nl of bel (0413) 341404. We horen graag van u!
 
 
logo