Wat verstaan we onder grafisch?
Binnen ons bedrijf valt onder grafisch de opmaak van advertenties, ontwerp van huisstijlen en al het diverse drukwerk dat we voor uw bedrijf kunnen maken.

Advies
Bij het ontwerpen is het natuurlijk altijd de bedoeling dat het aansluit bij uw soort werk, soort bedrijf en ook bij de manier van werken. Een prijsvechter heeft een andere uitstraling dan een luxe product. Na een introductiegesprek zorgen we ervoor dat we u een advies kunnen geven hoe we de wensen om kunnen zetten in een plan van aanpak, zodat we zoveel mogelijke hobbels in de weg van tevoren kunnen opvangen. Zo zorgen we ervoor dat we elk project dat we aanpakken tot een goed einde brengen.

Drukwerk
Al het drukwerk dat we verzorgen loopt via de website www.drukwerkstuntprijzen.nl die onder Regenmakers Reclamestudio valt. Op deze website vind u direct prijzen zodat u meteen weet wat de kosten voor het drukwerk wordt. Neem gerust eens een kijkje en mocht u nog vragen hebben schroom niet te bellen!
  Portfolio
Via het menu kunt u onder het kopje ‘Portfolio’ diverse voorbeelden vinden van drukwerk – ontwerpen – advertenties dat we reeds voor onze klanten maakten.

Meer info?
Mail uw vraag en/of opmerkingen naar info@regenmakers.nl of bel (0413) 341404. We horen graag van u!
 
 
logo