Binnen ons bedrijf draait alles om efficiency, want dit betekent voor u kostenbesparing. Daarom werken we altijd volgens een duidelijke huisstijl. Als deze eenmaal staat kunnen alle overige toekomstige uitingen van advertenties tot website sneller gemaakt volgens de duidelijk neergezette identiteit.

Advies
Allereerst maken we een introductie afspraak waarbij u kunt vertellen over uw bedrijfsactiviteiten, het is belangrijk om een inventarisatie te kunnen maken van uw bedrijf, activiteiten en wensen om vervolgens een realistisch plan van aanpak neer te leggen binnen het beschikbare budget en tijdsplanning.

Ontwerpfase
Daarna volgt de ontwerpfase. We houden rekening met uw bedrijfsuitstraling, werkwijze en wensen. U ontvangt diverse voorstellen en samen zorgen we ervoor dat we tot het juiste resultaat komen.

Uitvoerfase
Het uitwerken van de ontwerpen tot het product; in het geval van Grafisch betekend dit het drukklaar maken van de advertentie, flyer of andersoortig drukwerk. U ontvangt altijd eerst digitaal een PDF-bestand ter controle voordat we definitief met productie beginnen.

  Oplevering
Het drukwerk wordt bij u afgeleverd of u kunt het op ons kantoor komen ophalen.

Terugkoppeling
Belangrijk is ook de terugkoppeling, is alles naar wens verlopen of zijn er zaken die in het vervolg verbeterd kunnen worden? We maken aantekeningen om zo continu onze producten te verbeteren.

Meer info?
Mail uw vraag en/of opmerkingen naar info@regenmakers.nl of bel (0413) 341404. We horen graag van u!
 
 
logo