CMS is de afkorting voor Content Management Systeem. Wat niet meer betekend dan dat iedere website die we bouwen voorzien is van een systeem waarmee u als gebruiker zelf de inhoud kunt beheren. We leveren dus alleen de schil waarin de inhoud gepresenteerd wordt, u bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud maar wij zorgen ervoor dat de website precies volgens uw huisstijl gebouwd wordt.

De basisversie van ons cms-systeem bevat de mogelijkheid om alle teksten en foto’s zelf te kunnen beheren. Tevens bevat het de mogelijkheid om pagina’s toe te voegen onder het hoofdmenu. Klik links op ‘uitbreidingen’ om te bekijken welke uitbreidingen er op het basis cms-systeem mogelijk zijn.
  Waarom een cms-systeem?
Door zelf baas te zijn over de inhoud van uw website bespaard u tijd en geld voor het bouwen van de website, u hoeft niet telkens te bellen en facturen te betalen met betrekking tot het wijzigen van de website. Daarnaast weet u het meeste van uw bedrijfsactiviteiten en bent u dus het beste in staat om erover te vertellen!

Meer info?

Mail uw vraag en/of opmerkingen naar info@regenmakers.nl of bel (0413) 341404. We horen graag van u!
 
 
logo